a

TEB BANKASI KOSOVA’DA “YILIN BANKASI” SEÇİLDİ

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Sh.A Kosova’da “Yılın Bankası” ödülüne layık görüldü.

TEB’den yapılan açıklamaya göre uluslararası finansal piyasaların önde gelen dergisi The Banker, Kosova’da “Yılın En İyi Bankası” ödülünü TEB Sh.A.’ya verdi. Ödül, Londra’da düzenlenen bir törenle, The Banker yetkilileri tarafından takdim edildi.

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen TEB Sh.A. Genel Müdürü Ayhan Albeyoğlu, uluslararası bankacılık sektörünün büyük önem verdiği bu ödüle layık görülmekten dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

TEB Sh.A. olarak bankacılık sektöründeki deneyim ve inovatif yaklaşımları ile Kosova’da 9 yıldan bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Albeyoğlu, “Bankamız adına bu prestijli ödül ile dünyanın en önemli markalarıyla birlikte yukarı sıralarda yer aldığımız için gurur duyuyoruz. Aldığımız bu ödül, sergilediğimiz güçlü finansal performansımızın uluslararası ölçekte takdir edildiğinin ve ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil ettiğimizin bir göstergesidir.” değerlendirmesini yaptı.

2016 yılında da bir kez daha “The Banker” tarafından “Kosova’nın En İyi Bankası” ödülüne layık görülen TEB Sh.A., aynı yıl içerisinde, dünyanın önde gelen finans yayın grubu Global Finance Magazine tarafından da “Kosova’nın En İyi Bankası” ödüllendirilmişti.

TEB Sh.A. hakkında

Kosova’da, 2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan TEB Sh.A. sunduğu finansal ürünler ve hizmetler ile ülkenin kalkınmasına önemli katkılarda bulunuyor. Kuruluşundan bu yana istikrarlı büyümesi ile Kosova’nın önde gelen bankalarından biri olan TEB SH.A.’nın aktif büyüklüğü 425 milyon avroya ulaştı.

TEB Sh.A., Kosova çapında 26 şubesi ve 600’den fazla çalışanıyla hizmet veren ve yenilikçi yaklaşımıyla, ülkede modern bankacılık sektörünü şekillendiren öncü oyuncularından birisi konumunda bulunuyor.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

AVRUPA PARLAMENTOSU’NDAN VİZE ÇAĞRISI

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibomcasibom giriş