a
b
b

GALATASARAY’IN YENİ BAŞKANI ÜNAL AYSAL

unal_aysal

Galatasaray Kulübü’nün 34. başkanı rekor oyla seçilen Ünal Aysal oldu. 27 Mart’ta Adnan Polat iktidarının idari ibrasızlığı sonrası sıkıntılı bir kongre sürecine giren sarı-kırmızılılarda, dün gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda 2998 oy toplayan Ünal Aysal, Turgay Kıran ve Mehmet Helvacı’ya büyük fark atarak koltuğa oturdu. Aysal, Adnan Polat’ın geçen yıl 2944 oyla kırdığı rekoru da geçerek önemli bir zafer elde etti.Galatasay Lisesi Tevfik Fikret Salonu’ndaki 24 sandıkta yapılan seçimin sonucunda Ünal Aysal, Kıran ve Helvacı’nın toplam oylarının üç katı oy aldı. Kongreye katılan 4017 üyenin 2998’i Aysal’a oy verirken, Turgay Kıran 573’te, Mehmet Helvacı ise 397’de kaldı.

100 oyun altına düşmedi
Üç yıl boyunca sarı-kırmızılı kulüpte başkanlık yapacak olan Ünal Aysal, 15. sandık açıldığında rakipleriyle arasındaki farkı bir hayli açıp, seçimden zaferle ayrılmayı garantiledi.
Galatasaray’ın yeni başkanı, tüm sandıklarda rakiplerinin üstünde yer aldı. Ayrıca 24 sandığın her birinde 100 oyun altına düşmeyerek de büyük bir başarıya imza attı.

Doğum günü hediyesi
Olağanüstü kongrede 3. sandık açılırken salondan ayrılan ve Galatasaray Adası’na giden Aysal, 20. sandıkta alkışlarla salona geri döndü, zaferini yönetimindeki arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Açılan her sandığın ardından da salondan büyük alkışlar yükseldi.
Ünal Aysal’ın ekibinde yer alan ve ikinci başkanlık görevine getirilmesi beklenen Ali Dürüst dün hem kongre zaferini hem de doğum gününü kutladı. İki mutluluğu bir arada yaşayan Dürüst 56 yaşına girdi.

Fener’den jet kutlama
Fenerbahçe Kulübü, kongrenin hemen ardından Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ı kutladı. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, “Galatasaray Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısında Ünal Aysal’ın başkan seçildiğini öğrenmiş bulunmaktayız. Sayın Aysal ve ekibine başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.

ÜNAL AYSAL
İşadamı, 1941’de İstanbul’da doğdu. 1960’da Galatasaray Lisesi’ni bitirdi, yüksek öğrenimini İsviçre Neuchatel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde tamamladı. 1974’te Unit International’ı kurdu. 1000 kişinin çalıştığı Unit Group’un çatısı altındaki 22 şirketin ana ortağı ve yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatını devam ettiriyor. 1999 yılında, Türkiye’yi yurt dışında en iyi temsil eden iş adamlarından biri olarak Cumhurbaşkanı tarafından Yüksek Liyakat Madalyası ile ödüllendirildi. İngilizce ve Fransızca biliyor.

ALİ DÜRÜST: Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1955. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: Galatasaray Lisesi, Boğaziçi Üniversitesi. İş durumu: Sanayici

SEDAT DOĞAN: Doğum Tarihi: 12 Ocak 1971. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: G.Saray Lisesi, Lozan Üni. Hukuk Fakültesi. İş durumu: Avukatlık ve danışmanlık.

ADNAN ÖZTÜRK: Doğum Tarihi: 15 Haziran 1963. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: G.Saray Lisesi, İTÜ Petrol Müh., İstanbul Üni. İşletme Fak. İş durumu: Arcelor Mittal CEO.

ALİ GÜRSOY: Doğum Tarihi: 1 Haziran 1979. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: G.Saray Lisesi, Florida Üni. İşletme Böl. İş durumu: Gürsoy Grubu inşaat bölüm başkanı.

SEMİH HAZNEDAROĞLU: Doğum Tarihi: 10 Şubat 1940. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: Galatasaray Lisesi, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi. İş durumu: Sanayici.

METE BAŞOL: Doğum Tarihi: 7 Şubat 1957. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: İngiliz Erkek Lisesi, Arizona State Üniversitesi. İş durumu: Bankacı.

REFİK ARKAN: Doğum Tarihi: 21 Mart 1951. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: G.Saray Lisesi, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi. İş durumu: Yeminli mali müşavir.

AKA GÜNDÜZ AKDEMİR: Doğum Tarihi: 1 Ocak 1949. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: İst. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi. İş durumu: Arçelik A.Ş. yönetim kurulu üyesi.

CELAL GÜRCAN: Doğum Tarihi: 1 Mayıs 1955. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: Galatasaray Lisesi, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi. İş durumu: Petrol Satış ve Dağıtımı.

ADNAN NAS: Doğum Tarihi: 30 Ocak 1951. Doğum Yeri: İstanbul. Medeni Hali: Evli. Eğitim: İstanbul Üni. Hukuk Fak. İş durumu: Price Water H. Coopers mali müşavirliğin yönetim başkanı.

YEDEKLER: Ahmet Ocaklı, Abdurrahim Albayrak, Mehmet Cibara, Necati Demirkol, Emir Sarıgül

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

KOSOVA BASKETBOL KUPASI SAHİBİ İPEK BASKETBOL TAKIMI OLDU

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomcasibomjojobet girişHOLİGANBETjojobetCasibomCasibom GirişcasibomCasibomholiganbet girişcasibom girişCasibomjojobetcasibomcasibomcasibom girişCASİBOMholiganbet girişjojobet girişCasibom Giriş