a

BAHÇECİ HASTANESİ FARKLI ALANLARLA DA BAŞARILARA İMZA ATMAYI HEDEFLİYOR (VİDEO)

DSCN6592 DSCN6594

Bahçeci Hastanesi dünyanın dokuz ülkesinde özellikle jinekoloji, kadın sağlığı ve çocuk üzerine kurulmuş büyük bir grup. Kosova’da 2010 yılında açılan hastane faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Hastane bugüne kadar 2 bin kadar çocuğun dünyaya gelmesine vesile olmuş bundan sonra ise farklı alanlarda da hizmet vermeyi amaçlamaktadır.

Hastanenin yeni Müdürü aynı zamanda Priştineli bir ailenin çocuğu olan ve Kosova’daki yapıyı çok iyi tanıyan Sedat Akbay Kosovaport mikrofonlarına çalışmalar ve yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Amaçlarının, teknoloji ile uzman kadroyu biraraya getirerek Kosova halkına daha iyi hizmet sunarak mutlu aileler yaratmak olduğunu belirten Akbay, Bahçeci Hastanesi’nde 87 kişilik bir kadronun bulunduğunu ve estetik cerrahi alanındaki kadronun da tamamlandığını ifade etti. Akbay estetik alanında tüm taleplerin karşılanabileceği, ameliyatların yapılabileceği tam teşekküllü bir hastane ortamı yaratıldığını kaydederek, Bahçeci Hastanesi’nin jinekoloji, anne ve çocuk alanı ardından estetik alanında da başarılı çalışmalarına devam edeceğine vurgu yaptı. Akbay bu çerçevede 2015 yılında Genel Cerrahi alanında da hizmet vermeye başlayacaklarını açıkladı.

Halk sağlığı, halkı bilinçlendirme toplantıları ve 3-15 yaş çocukların ücretsiz sağlık taramaları gibi sosyal projeler de gerçekleştirdiklerini ve bu tür sosyal projelerin devam edeceğini söyleyen Akbay, ayrıca kuaförleri de dolaşarak estetik alanında Bahçeci Hastanesi’nde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini kaydetti.

Akbay 2015 yılında Sağlık Bakanlığı ile anlaşmalı olarak hastane bünyesinde estetik alanında eğitim semineri düzenleneceğini ve bunun sonucunda katılımcılara sertifika verileceğini belirtti.

Sedat Akbay son günlerden bazı medya kuruluşlarında Bahçeci Hastanesi dahil olmak üzere birçok hastane için yer alan karalama kampanyaları hakkında da konuştu.

Akbay; “medyalarda çıkan haberleri yakından takip ediyoruz. Bizler kurumlarla şahısların birbirinden ayrı şekilde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Hata yapan şahısların kurumlara mal edilmemesi gereklidir.  Bahçeci kurumu ile ilgili çıkan haberler bizi hiçbir şekilde etkilememiştir. Biz hasta haklarını koruyamayan bir kurum olsaydık, bu basında yer aldığı gibi sadece 5 kişiden ibaret olmazdı. Bugüne kadar hastanemizde 4 bin kişi tedavi oldu. Biz tüm bunların haklarını koruduk da 5 kişinin hakkını mı koruyamadık.  Halk bize sahip çıkmıştır. İlgili kurumlar gelip hastanemizde de inceleme yapmışlardır. Biz kapılarımızı sonuna kadar açtık. Ve her zaman işbirliğine hazırız. Basına yansıyan iddialar tamamen karalamadır ve burada kasıt vardır” dedi./kosovaport/

[youtube width=”300″ height=”250″ video_id=”eopKcCDfnTs”]

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

FATMİR SEJDİU, DEMİREL MÜZESİNİN AÇILIŞNA KATILDI

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibomcasibom giriş