a

BKT ‘DEN YENİ HİZMET

Banka Kombëtare Tregtare  (BKT) yeni ürünü ‘Mutlu Ev Kredisi’ ni pazara sunmuştur.

BKT Bankası piyasaya ‘Mutlu Ev Kredisi ’ adı altinda bütün Kosova Cumhuriyeti vatandaşları için yeni bir ürün sunmuştur. Kredi tüketicilere çok uygun koşullarda önerilmekte olup 25 yıla kadar vadeyle geri ödenebilmektedir. Ayrıca,kredi vadesinin son dört yılında krediye faiz uygulanmayacaktır. Böylelikle kredi aidatlarının daha düşük rakamlarda ve daha kolay ödenmesine olanak sağlanmaktadır.Bu özelliği ile ürün tüketiciler açısından son derece cazip olup daha uygun  şartlarda ev almaya olanak sağlamaktadır.

Banka Kombëtare Tregtare piyasada yenilikçi bir banka olarak tanınmakta olup herzaman yenilikçi ve cazip ürünler ve hizmetler sunmaktadır. Kredi ürünlerinin yanı sıra mevduatlar içinde son derece cazip ürünler geliştirmektedir. Mevduat ürünlerine örnek olarak, son dönemde tüketicilere  sunulmuş olan ‘Progresif Mevduat’söylebiliriz. Sözkonusu ürün sayesinde tüketicilere esnek vadelerde ve en cazip faiz oranları önerilmektedir. BKT önümüzdeki dönemde de herkes için daha kolay tasarufu sağlayan yenilikçi ürünleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edecektir.

BKT bankası Arnavutluk’da kurulu en büyük banka olup bu sene 89. yılını kutlamaktadır. Banka Arnavutluk’da 63  ve Kosova’da 25  şubesi ile müşterilerine hizmet vermektedir. Banka Kombëtare Tregtare (BKT) 2006 – 2013 yılları arasında göstermiş olduğu yüksek performansı ile ulusal ve uluslararası çok sayıda ödül ile onurlandırılmıştır. ‘The Banker’ ve ‘EMEA Finance’ dergisi tarafından 2013 yılı için “Arnavutluk’da Yılın En İyi Bankası”ve Deutche Bank tarafından da “Mukemmel Hizmet Ödülü” ile taçlandırılmıştır.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

PRİŞTİNE KIRMIZI SİYAHA BÜRÜNDÜ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibomcasibom giriş