a

KOSOVA – TÜRKİYE DOSTLUK MAÇINDA GOL YAĞMURU (VİDEO)

Mitroviça kentindeki Adem Jashari Olimpiyat Stadı’nda gerçekleşen Kosova – Türkiye dostluk maçında gülen taraf  Türkiye Milli Takımı oldu. Dostluk maçı Türkiye’nin 6-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Mitroviça Adem Jashari Olimpik Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya Türkiye sahaya Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle siyah formayla çıktı.

Yıldız isimlerden yoksun sahaya çıkan maçta Türkiye’nin gollerini 2. dakikada Ahmet İlhan Özek, 34. dakikada Bilal Kısa, 49. dakikada Olcay Şahan, 54 ve 71. dakikalarda Mustafa Pektemek, 87. dakikada penaltıdan Alper Potuk kaydetti. Kosova’nın tek golünü  ise 35. dakikada Albert Bunjaku kaydetti. Bu aynı zamanda Kosova Milli Takımı’nın ilk golü olma özelliğini de taşıyor./kosovaport/

[youtube width=”300″ height=”250″ video_id=”0TfnOlZFfR4″]

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İLK YARI SONA ERDİ KOSOVA 1 – TÜRKİYE 2

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegel