a

2014 SOÇİ KIŞ OLİMPİYATLARI TRT-HD’de

 

TRT-HD Kanalı, Türkiye’den  ve Dünyadan önemli spor organizasyonlarını ekranlara getirmeye devam ediyor. Dünya çapında sayılı sportif organizasyonlardan bir olan, 2014 Kış Olimpiyatları, HD görüntü ve ses kalitesiyle izleyicikerke buluşuyor…

Bu yıl 22’incisi düzenlenen ve 6 Şubat günü başlayan “2014- Soçi Kış Olimpiyatları”na Rusya ev sahipliği yapıyor.

88 Ülkeden 3 bine yakın sporcu yarışıyor:

Soçi Kış Olimpiyat Oyunları’na, 88 ülkeden üç bine yakın sporcu katılıyor. Türkiye, bu oyunlarda altı sporcu ile temsil ediliyor.

TRT-HD OLİMPİYAT YAYIN TAKVİMİ

13.02.2014 PERŞEMBE   (Türkiye saati)

 

08:15        100′      2014 Soçi Kış Olimpiyat Oyunları Erkekler Kayak – Slopestyle  (Canlı –  Rusya)

11:50        115′      2014 Soçi Kış Olimpiyat Oyunları Bayanlar 10 Km. Kayaklı Koşu

(Canlı – Rusya)

13:45          45′      2014 Soçi Kış Olimpiyat Oyunları Sürat Pateni Relay (Bayrak Yarışı)

(Canlı – Rusya)

14:30        150′      2014 Soçi Kış Olimpiyat Oyunları Erkekler Buz Hokeyi “Rusya

-Slovenya”  (Canlı – Rusya)

17:00        265′      2014 Soçi Kış Olimpiyat Oyunları Erkekler Artistik Patinaj Kısa

Program  (Canlı – Rusya)

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CABADAK:” KOSOVA’DA BAŞANTRENÖRLÜK YAPMAKTAN KEYİF ALIYORUM”

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş