a

KDTP GİLAN-DOBURÇAN ŞUBESİ SEÇİM KAMPANYASINA MUHTEŞEM BİR GECEYLE SON VERDİ

1382287_10202499641156757_843915105_n 1441563_10202499641316761_752807001_n

Kosova Demokratik Türk Partisi Gilan-Dobırçan Şubesi, seçim kampanyasına müzik ziyafeti ile son verdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığını gecede KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar ve KDTP Gilan-Dobırçan Şube Başkanı Kadir Hüseyin birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
Gilan Kültür evi salonunda düzenlenen gecede Gilan belediyesi meclis adaylarının tanıtımı büyük alkış aldı.

Adayların tanıtımı ardından söz alan KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar, birlik ve beraberlik ile eğitimde yenilikler için halkın sandık başında KDTP’ye oy vermeleri çağrısında bulundu. Yağcılar ayrıca halkın KDTP ile geleceklerini de garanti altına almış olacaklarını söyledi.
Ardından söz alan Gilan-Dobırçan Şubesi Başkanı Kadir Hüseyin ise, “başkalarının oyunlarına gelmeyelim. Bizler Türklüğümüzü korumak için buradayız. Biz herkese örnek olalım” ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda ise TRT sanatçıları konser verdi.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

BECHTEL –ENKA PRİŞTİNE-ÜSKÜP OTOYOLUNUN İHALESİNİ KAZANDI?

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş