a

KTAP PRİZREN ŞUBESİ, ONAY ALAN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ ADAY LİSTESİNİ AÇIKLADI

 

Kosova Türk Adalet Partisi (KTAP) Prizren Şubesi, Kosova Merkez Seçim Komisyonu tarafından, onaylanan  Prizren Belediye Meclis üyeliğine aday listesini açıkladı. KTAP Prizren Şubesi tarafından basına dağıtılan bildiri şöyle:

“18.09.2013 tarihinde, Kosova Merkez Seçim komisyonu tarafından seçimlere katılma onayı alan KTAP Prizren Prizren Belediye Meclisi adaylarının listesinin son şeklinin şubede açıklanması, seçimlere katılım programı, seçim beyannamesi ve Prizren şubesine üye olmak isteyen vatandaşlarımızın başvuru formlarının son şeklinin görüşülmesi konulu gündemle toplanmıştır.

Merkez Seçim komisyonunca onay alan KTAP Prizren şubesi Belediye Meclisi aday listesi şöyledir:

01.Luma Cemil

02.Sagdani Kenan

03.Gaş Aysel

04.Lika Halil

05.Şişko Erol

06.Celına Hyrmet

07.Spahi Günay

08.Kırle Bülent

09.Tabaku Gaşi Neşe

10. Bekteş Varol

11.Luma Hüsamedin

12.Kırle zehra

13.Pinduk Nail

14.Topoyan Kazım

15.Çesko Nadıre

16.Sülcan Hamdi

17.Kula Arsim

18.Tabak Fahriye

19.Cibo Mehdiülkü

20.Celına Kemal

21.Ajgeri Albana

22.Spahi Alper

23.Canhasi Onur

24.Uysal Gökşen

25.Çesko Ayet

26.Şarov Alpay

Belirtmekte fayda olduğunu düşünerekten KTAP Prizren şubesi belediye başkan adayını Prizren Türk halkının çıkarları düşünülerek, Türkçenin en kısa sürede Prizrende şartsız bir şekilde evraklarda yürürlüğe girmesi, şube politikaları ve şube yönetiminin isteği doğrultusunda çekmiş bulunmaktayız.

Önümüzdeki günlerde, seçim stratejimizle, seçim beyannamemizle halkımıza neler  vadedeceğimizi ve neler yapabileceğimizi, seçimlere katılmamızdaki Partimizin amaç ve hedeflerini, seçimlere katılımla ilgili aday oylama şeklini, aday performans ve meslekleri ve diğer konuları da halkımızla geniş çapta paylaşacaz.”

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MECLİS PTK’NIN SATIŞININ OYLANMASINI ERTELEDİ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegel