a

KOSOVA TÜRK ADALET PARTİSİ MAMUŞA ŞUBESİ YÖNETİMİNİ SEÇTİ

1002296_145653562302364_1168804457_n

Kosova Türk Adalet Partisi Mamuşa Şubesi, düzenlenen toplantı ile şube yönetimini seçti. Toplantının ardından yayınlana basın bildirisinde şu ifadelere yer verildi;

“Kosova Türk Adalet Partisi Mamuşa Şubesi 13.07.2013 tarihinde, Mamuşa’nın her kesiminden aydın ve öncülerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Mamuşa Şube Yönetimi, Şube Başkanı, Şube Başkan Yardımcıları, Şube Sekreteri, Şube Veznedarı ve Şube Basın Sözcüsü oy birliği ile seçildi.

Kosova Türk Adalet Partisi kurucularından Arif Bütüç’ün açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, partinin kuruluş amacı, yapılacak çalışmalar ve tüzüğü konusunda geniş bilgi sundu. Bütüç konuşmasında: Mamuşa’nın birlik ve beraberlik içinde dimdik ayakta olduğunu ve Kosova Türk Adalet Partisi olarak eğitimli, genç ve her kesime hitap edecek dinamik bir kadro oluşturduklarını dile getirerek, yapılacak çalışmalarla Mamuşa’yı çok daha güzel bir gelecek beklediğini ve bunu el ele verip çalışarak başaracaklarını vurguladı. Kosova Türk Adalet Partisi Mamuşa şubesi yönetimini seçtiği toplantıda, başkanlığa Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni ve aynı zamanda Trakya Üniversitesi yüksek lisans öğrenimi gören Fikret Morina; başkan yardımcıları Anadolu ilköğretim okulu müdürü ve Ege Üniversitesi Yüksek lisans öğrenimi gören Milazim Mazrek, İş adamı İlyas Bayrektar; Başkan danışmanı Mehmet Mazrek; Sekreterliğe Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu Reşat Mazrek; Veznedar İş adamı Sedat Mazrek ve basın sözcülüğüne Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü mezunu Skender Şala seçilmiştir. KTAP Mamuşa şubesi başkanı Fikret Morina konuşmasında, Kosova Türk Adalet Partisi yöneticilerinin gençlere vermiş oldukları yetki ve destekten dolayı teşekkür ederek, yapılacak çalışmalarda el birliği ile Mamuşa’nın daha güzel bir yere geleceğini ifade etti.”

 

Kosova Türk Adalet Partisi

Mamuşa Şube Başkanı

Fikret MORİNA

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

MÜEZZİNOĞLU KDTP’NİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibom girişcasibomcasibom girişJOJOBETcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibomcasibom giriş