a

KOSOVA’YA SİTE ANLAYIŞI KAZANDIRAN KONUT PROJESİ

Kosova’da hızla gelişen konut inşaatı sektörüne Konak Construction  site tarzını  kazandıran şirket oldu.

Konut inşaatında site mantığına öncülük eden Atalar Turizm ve İnşaat Sanayi Şirketi’nin Kosova’daki yatırım grubu olan Konak Construction bir ilke imza atmakla yetinmeyerek, konut inşattındaki site projesini başaıyla uyguluyor.

Priştine’de 22 bin metrekarelik bir alana 205 konutluk site inşa eden  “Prishtina Stars” sitesindeki 3 ana binada, son dairelerin satışına geçildi.

11 milyon Euro’ya mal olan site, Avrupa standartlarının üstünde inşaa edilmiş olup, site sakinlerine, 24 saatlik güvenlik, kreş, açık ve kapalı havuz, fitnes salonu, sauna, kapalı ve açık part yerleri, çocuk parkı gibi hizmetler sunuyor.

DAİRE SAHİBİNE ANINDA TAPU VERİLİYOR

Konak Construction Genel Müdürü Munir Basha, “yeni yaşamın merkezi”  sloganıyla  inşa edilen Prishtina Stars sitesinin  yüksek düzey teknik, teknolojik ve sosyal altyapısı  dışında, daire satın alan müşteriye anında tapu verilmesini, Kosova ‘da konut inşaatı şartlarında altı çiziliecek  bir olgu olduğunu söyledi. Site’nin belediye tarafından teknik onay alan nadir projeler arasında yer aldığını kaydeden Basha, “ site mantığını tümüyle yaşatıyoruz. Siteyi bütünleştiren tüm altyapı, güvenlikten yeşil alana kadar, daire sakinlerinin hizmetinde. Site konseptini  hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Burada daire satın alanların tümü son derece memnun ve mutlu. Aidat denen ve verilen hizmetler karşılığında alınan aylık ücret 40 Euroyu geçmiyor.” İfadelerini kullandı.

İçinde site tarzını barındıran konut projesi, hem dairelerin kalitesi hemde burada yaşayan sakinler bakımından elit özelliğinde olduğunu kaydeden Konak Constuction Genel Müdürü Munir Basha, “ bu nedenle  site  “Prishtina Stars” adını gururla taşıyır” dedi.

Daire fiyatlarının da makul  ve elverişli olduğunu belirten Basha, müşterilerin 47 metre kare ile 157 metre kare arasında değişen büyüklükte daire  bulabileceğini söyledi.

Konak Constuction Genel Müdürü Munir Basha,  Konak Construction’ın yeni inşaa edecek konutlarla “site” anlayış ve tarzını takip ercrğini belirtti. /kosovaport/

0 0 1 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

KOSOVA SIRPLARI, DAÇİÇ VE VUÇİÇ İLE GÖRÜŞTÜ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş