a
b
b

PRİZREN’DE 3 GÜNLÜK “ROCK VE BLUES” FESTIVALİ BAŞLIYOR

Rock yıldızları 4, 5 ve 6 Temmuz’da Prizren’de Rock ve Blues’un en büyük festivali ” Rock ve Blues festivalinde müzikseverle buluşacak.

Dirty Loops, Frank Gambale ve diğer sanatçılar ülkemizde ilk kez konser verecek.

Yerli ve yabancı en popüler sanatçılarla zengin bir programda  Prizren’de  ilk kez performanslarını sergileyecek olan İsveç’in tanınmış rock grubu Dirty Loops, rock gitaristi Frank Gambale ve All Stars, Bon Jovi Experience, Vlatko Stefanovski ve daha birçok  sanatçı sahne alacak.

Programda Arnavut grup ve sanatçılardan “403 grubu”, Bojken Lako ve Sokol Keci Band de var.

Üç gece boyunca, eski Alman KFOR kampı olan ITP’de  12 müzik grubu sahne alacak.

Festival her gün kapılarını saat 17:00’de açacak. Canlı  performanslar saat  20:00’den itibaren başlacak.

Festival örgütleyicileri tarafıından yapılan açıklamada, güvenlik kurallarına uyulması ve Festivalin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla  müzikseverlerden  festivale zamanında gelmeleri ve giriş sırasındaki talimatlara uymaları  ricada bulunudldu.

Giriş ücretsiz  olacak.

Bu festival, Prizren Belediye Başkanı Shaqir Totaj’ın özel himayesi altında gerçekleştirilmekte olup, Prizren Belediyesi ve  Melodia e Rock and Blues in Tourism Derneği tarafından gerçekleştirilecek.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

BUGÜN KEYİFLİ BİR YAZ HAVASI HÜKÜM SÜRECEK

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomcasibomjojobet girişHOLİGANBETjojobetCasibomcasibomCasibomholiganbet girişcasibom girişCasibomjojobetcasibomcasibomcasibom girişCASİBOMholiganbet girişjojobet girişCasibom Girişcasibom