a

MAMUŞA BELEDİYE MECLİSİ’NDE YEMİN TÖRENİ DÜZENLENDİ

Kosova’nın tek Türk belediyesi Mamuşa Belediyesi’nde yemin töreni düzenlendi.
Belediye Meclisine seçilen yeni meclis üyeleri gerçekleştirilen törenle yemin ederek göreve başladı.
Yemin törenine, seçilen meclis üyeleri Belediye Başkanı ve kabinesi, merkezi yönetimden ve AGİT’ten temsilciler katıldı.
Oturum, seçilen en yaşlı Meclis üyesi olması sebebiyle Necmedin Morina tarafından yönetildi.
Oturum, kurulan komisyon ile birlikte yeni seçilen meclis üyelerinin teyit edilmesiyle başlayarak, akabinde seçilen Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanının yemin etmesine geçildi.
Tekrardan Mamuşa Belediye Başkanı seçilen Abdülhadi Krasniç, “bundan sonra önümüzdeki dönemde yeni seçilen meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz ile hep beraber kimseye ayrım yapmaksızın sizin çıkarlarınız doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Bizler aldığımız sorumluluğun farkındayız, siz değerli kardeşlerimizin yaşam standartlarını yükseltecek ve kaliteli hizmet sunacak projeleri beraberce hayata geçireceğiz” dedi.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

YUNANİSTAN’DA İLK KEZ COVİD-19’UN OMİCRON VARYANTINA RASTLANDI

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegel