a

BÖLGESEL KALKINMA BAKANLIĞI, “STAJYERLER İŞ BAŞINDA” PROJESİNİ UYGULAMAYA BAŞLADI

Bölgesel Kalkınma Bakanlığı , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen “Stajyerler İş Başında” projesini uygulamak amacıyla seçilen stajyerlerle bakanlıkta görev yapmak üzere bugün bir toplantı gerçekleştirildi.
Genel Sekreter Vekili Besim Kamberaj yeni görev yapacak stajyerleri karşılayarak mesleki gelişimlerinde başarılar diledi. Kamberaj, stajyerlere, Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ‘nda görevleri boyunca zamanı verimli bir şekilde kullanarak Bölgesel Kalkınma Bakanlığı’nı kapsayan tüm alanlarda mesleki hayatlarına ve bakanlığa önemli ve faydalı bir şekilde katkıda bulunacaklarını vurguladı. Stajyerlerin staj dönemleri boyunca sağlayacakları fayda, aynı zamanda Bölgesel Kalkınma Bakanlığı’nın 2021’deki amaç ve hedeflerinin yerine getirilmesi konusunda yardım görevini üstlenecek.
Düzenlenen toplantıda Bölgesel Kalkınma Bakanlığı, stajyerleri görevi ve işleyişi hakkında bilgilendirmenin yanı sıra, Covid-19 salgını ile ilgili yürürlükte olan kurallara ve yönergelere uyarak onları organizasyon birimlerine yönlendirdi.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

KOSOVA’DA SAĞANAK YAĞMUR VE KAR YAĞIŞI HAYATI FELÇ ETTİ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş