a

YTHP PRİZREN ÇALIŞMA OFİSİ AÇILDI

Merkez Seçim Komisyonu tarafından 29 Ekim 2020 tarihinde resmi tescili yapılan Yenilikçi Türk Hareket Partisi ilk çalışma ofisini Prizren’de açtı.

Prizren çalışma ofisi, halkın yoğun katılımıyla bugün gerçekleştirilen açılış töreninin ardından resmen çalışmalarına başladı.

Parti ofisinin açılış törenine NDS Genel Başkanı Emilija Redžepi de katıldı.

Yenilikçi Türk Hareket Partisi Genel Başkanı Ertan Simitçi açılışta yaptığı konuşmada, ‘‘Bugün bizler için çok özel bir gün. Başkanlık Kurulu olarak, bugün ilk çalışma ofisimizi Prizren’de açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bildiğiniz üzere Yenilikçi Türk Hareket Partisi Ekim ayında kuruldu ve hız kesmeden çalışmalarına başladı. Parti olarak, halkımızla yakın temasta bulunmak adına en uygun konumda ofisimizi açıyoruz. Ofisimiz belki kalabalıklar için küçük, ama toplumumuz için çok büyük olacaktır. Çünkü bizler; genç, eğitimli ve Türkiye Cumhuriyeti üniversitelerinde yetişmiş kadrolarımızla yola çıktık ve halkımız için, geleceğimiz için en iyi politikaları üretmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Parti ofisimiz her gün 10.00 ila 14.00 ve 18.00 ila 20.00 saatleri arasında açık olacaktır. Halkımızın bizlere olan desteği, inancı ve güveni çıktığımız bu yolda bizlere büyük moral veriyor. İnşallah sizlere mahçup olmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ ifadelerini kullandı.

YTHP Prizren Çalışma Ofisi açılış töreninde söz alan NDS Genel Başkanı  Emilija Redžepi ise, ‘‘Ertan Simitçi halk tarafından çok sevilen, başarılı ve hoşgörülü bir insan. Kendisine ve ekibine çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. YHTP çatısı altında sn. Simitçi’nin genç ve yaşlı kesimi bir araya getirmesi ve bu çatı altında birleştirmesi parti adına çok büyük bir artıdır. Yeni Türk partisinin kurulmasından memnuniyet duyduğumu ifade ederek, Prizren ve Mamuşa’da başlatılan teşkilatlanma sürecinde başarılar diliyorum. Parti ofisiniz herkese hayırlı olsun.’’ ifadelerini kullandı.

Pandemi süreci nedeniyle günboyu gerçekleştirilmesi planlanan açılış etkinliğinde parti ofisinde günboyu halk ile buluşmalar gerçekleştirildi ve tebrikler kabul edildi.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

KOSOVA BASKETBOL LİGİ’NDE İKİNCİ TÜRK KOÇ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş