a

KDTP’DEN ÖZEL SEKTÖRE BAYRAM ZİYARETİ

KDTP Genel Başkanı ve Kosova Meclisi Başkan Vekili Fikrim Damka, Milletvekili Fidan Brina Jılta, Prizren Şubesi Başkanı Levent Buş, Prizren Belediyesi Turzim ve Ekonomik Kalkınma Müdürü Sevil Liman Kazaz ile Ekonomi ve Maliye Müdürü Furkan Ergüler özel sektör temsilcilerine yaklaşan Ramazan Bayramı vesilesi ile birer ziyaret gerçekleştirdiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayram buluşmasının bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle gerçekleşemeyecek olmasından dolayı Fikrim Damka ve heyeti iş insanlarını yerlerinde ziyaret ederek, pandemi dönemi boyunca yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

Sağlık bakanlığı tarafından alınan, önlemleri yumuşatma kararlarına rağmen vatandaşlarımızın temkinli davranmaları sebebiyle piyasanın halen istenilen seviyeye ulaşmadığı gerçeği dile getirildi.

Pandeminin ardından ülke ekonomisinin kısa süre içerisinde toparlanabilmesi adına partinin, hem merkezi hem de yerel düzeyde gerçekleşecek çalısmalara katkı sunmayı sürüdüreceği de ifade edildi.

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

TÜRKİYE, KOSOVA’NIN EN ÖNEMLİ TİCARİ PARTNÖRLERİNDEN BİRİ

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş