a

ÇAYKUR RİZESPOR, KOSOVALI HOCA BUNJAKİ İLE ANLAŞMAK ÜZERE

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Kosova asıllı İsveçli hoca Bunjaki ile anlaşmaya çok yaklaştı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un, Kosova asıllı İsveçli teknik direktör Albert Bunjaki ile görüştüğü iddia edildi.

İsveç’in önde gelen gazetelerinden Aftonbladet’e açıklamalarda bulunan 47 yaşındaki çalıştırıcı, birkaç gün önce Çaykur Rizespor ile görüşmek için Türkiye’de bulunduğunu belirterek, “İmza atmam an meselesi. Sözleşmedeki ufak detaylar halledilmeye çalışılıyor. Menajerim Rizesporlu yöneticilerle sürekli iletişim halinde. Sözleşmeyi imzalamaya hazırım.” ifadelerini kullandı.

“BİRAZ TÜRKÇE BİLİYORUM”

Spor Toto Süper Lig’in dünyanın en iyi 10’u arasında yer aldığını kaydeden İsveçli çalıştırıcı, “Çaykur Rizespor’un harika bir taraftarı var. Biraz Türkçe de biliyorum. Daha da geliştireceğim. 3 ay sonra basın toplantısını Türkçe yapabileceğimi umuyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Bunjaki, 2009’da teknik direktörlük görevine başladığı Kosova Milli Takımı’ndan 2017 yılında ayrılmıştı.

Çaykur Rizespor, 4 haftalık kötü gidişatın ardından teknik direktör İbrahim Üzülmez’in sözleşmesini feshetmek için görüşmelerini sürdürüyor./AA/

0 0 0 0 0 0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

MOGHERİNİ: GELECEĞİN ANAHTARI SİZİN ELİNİZDE

KÖŞE YAZISI

TÜM YAZARLAR
erkasap
ERCAN KASAP
“Karanlıktan korkan çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.Yaşamdaki asıl trajedi,yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır” (Platon) 60 yıldan bu yana kesintisiz Türkçe eğitimin yapıldığı Priştine’nin tek ilköğretim okulu “Elena Gjika” okulunun müdür yardımcısı görevine uzun yıllardan sonra bir Türk öğretmen seçildi, tam da güzel oldu, hak yerini buldu derken, Türk topluluğunu derinden sarsan tatsız bir olay yaşandı. “Elena Gjika” okulunda görev yapan Arnavut öğretmenler, ne hikmetse, müdür yardımcılığına Türk öğretmenin seçilmesini hazmedemedi.K ararı, derslere girmemekle boykot etti. Ardından Arnavut öğrenciler Türk öğretmen ve öğencilerine sataştı, tartakladı ve çirkin hareketlerde bulundu. Anlatıldığna göre Arnavut örencilerinn tepkisi tam bir mlliyetçilik gösterisine dönüştü. Holiganlık davranışları sergileyen Arnavut öğrenciler, Türk öğretmen ve öğrencilerine adeta terör estirdi. Esir kaldıkları sınfların kapıları tekmelendi, camlar kırıldı,”burası Arnavutlarındır” sloganları atıldı. 65 yaşında bir Türk öğretmeni 13- 14 yaşındaki Arnavut öğrenciler tarafından tartaklandı. (9’uncu sınıf Türk öğrencilerinin toplu olarak imzaladıkları mektupta, biyoloji ve fizik derslerini veren kıdemli öğretmen Abdullah Bırvenik’in Arnavut öğrenciler tarafından koridorda etrafının sarıldığı, tartaklandığı, Arnavut bayrağıyla sarılarak, sataşmalara maruz kaldığı ileri sürülüyor). Sebep, sadece ve sadece müdür yardımcılığına seçilen öğretmenin Türk olması!
b
b

SIZIN KÖSENIZ

TÜM YAZARLAR
konukyazar
SİZİN KÖŞENİZ
Sizin Köşeniz bölümünde siz değerli okuyucularımızın .............
casibomJOJOBETbahsegelcasibom giriş